O nama

Promenite vaš život

Obliqus

Trenažni centar Obliqus je mesto na kome se kroz posvećen rad trenera, isključivo individualnim pristupom klijentu tretiraju različiti problemi, od onih vezanih za pravilno funkcionisanje lokomotornog aparata, kao jednog složenog (nervno-mišićno-koštano-zglobnog) dinamičkog sistema, do onih vezanih za redukciju ili povećanje telesne mase, vodeći računa o vašem zdravlju i dobrom osećaju. : )


Klub postoji od 2008. godine i u njegov rad je utkano višedecenijsko iskustvo njegovog osnivača Gorana Anđelića (Profesora fizičke kulture, koji od 2000. godine radi kao personalni trener) i iskustvo trenera koji u njemu rade, koji su svoje znanje i diplomu stekli na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja – DIF.


Naša misija je da vašu životnu energiju i fizičke sposobnosti podignemo na viši nivo.
Želja nam je da vam omogućimo da ostvarite svoj pun genetski potencijal, kako bi  kroz život mogli da idete uzdignute glave i čvrstim korakom obzira na godine. Mi, kroz pokret i osmeh, jačamo duh i telo.


Klub se nalazi na Novom Beogradu, u blizini Arene, u ulici Antifašističke borbe 21.

Naši treneri

Goran Anđelić

Rođen 1975 godine.
Diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, gde je stekao zvanje Profesora sporta i fizičkog vaspitanja.
Svoje stručno usavršavanje je nastavio pohađajući radionice, predavanja i edukacije iz oblasti rekreacije, rehabilitacije, kondicionih trenažnih metoda, psihologije i nutricionizma od kojih su značajnije: 
PHM (Peronal health model), 
DNS (Praška škola rehabilitacije), 
NKT (Neuro Kinetic Therapy) 
NLP (Neuro lingvističko programiranje).
2001 započeo trenersku karijeru Individualnog trenera, pod vođstvom profesora biomehanike i motorne kontrole dr Duška Ilića.
2003 započinje samostalno da organizuje i vodi individualne treninge. 2008 osniva Trenazni centar Obliqus.

Slobodan Pušić

Rođen 1984. godine. 
Diplomirani sportski trener 
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. 
Od 2010 do 2015 radio kao košarkaški trener mlađih selekcija u O.k.k.Železnik.
Od 2015 godine radi kao personalni trener u Trenažnom centru Obliqus.


Zoran Živanović

Rođen 1997. godine. Diplomirao na Fakultetu sporta i fizickog vaspitanja u Beogradu, gde je stekao zvanje trener u sportu. Aktivno se bavi fudbalom.
Radio kao personalni trener u Sport’s life-u od 2020. do 2021.
Od 2022. radi u Trenažnom centru Obliqus.

Vladimir Petrović

Rođen 1983 godine.
Diplomirani sportski trener.
Fakultet sportskih nauka Apeiron.
Aktivno se bavio fudbalom 8 godina.
Od 2008 godine radi kao personalni trener u Trenažnom centru Obliqus.

Utisci

JAKO SAM ZADOVOLJNA USLUGAMA KOJE PRUZA TRENAZNI CENTAR OBLIQUS I PREPORUCILA BIH GA SVIM ZAINTERESOVANIM ZA SVOJE ZDRAVLJE I VITALNOST.
Gordana Anđelić
Malo je reci da su najbolji u gradu!!!! Uvek pozitivni,profesionalni i spremni da se posvete svakom vezbacu do maksimuma... Svaki trening sa njima je takav da samo mozete da pozelite da dodjete ponovo, ponovo,ponovo i tako godinama unapred. Mene taj osecaj drzi vec dve godine i jos uvek ne popusta.
Ana Anđelković
Najbolji..jedini koji su uspeli da mi razviju ljubav prema vezbanju. Rezultati jako brzo dolaze. Vidimo se..vec sledece nedelje
Katarina Lekić