Program rekreacije

Promenite vaš život

Uklopiti određeni vid fizičke aktivnosti, posebno u srednjem životnom dobu kada je prisutan veliki broj dnevnih obaveza nije lako. Zbog toga smo osmislili Program rekreacije koji traje sat vremena i u kome uz individualnog trenera možete vežbati na bezbedan način, intenzitetom prilagođenim vašim sposobnostima. Intenzitet samog treninga se individualno određuje u zavisnosti od pola, godina starosti, zdravstvenog stanja i stepena fizičkih sposobnosti. Svaki potencijalni vezbač će tokom prvog treninga proći kroz bateriju testova za procenu funkcionalnog stanja njegovog lokomotornog aparata i kardio-vaskularnog sistema, na osnovu čijih ćemo rezultata biti u mogućnosti da odredimo kritične tačke njegove fizičke forme na koje ćemo se fokusirali u daljem trenažnom radu.


Program rekreativnog treninga vam omogućava da kroz individualno prilagođen trening i ciljane vežbe postepeno pređete iz pasivnog u aktivni životni stil, koji će vam pružiti više životne energije, olakšaće vam borbu sa stresom i bićete zadovoljni jer sebe činite zdravijom i sposobnijom osobom. Uz visoko efikasan pristup omogućićemo vam da kroz fizičku aktivnost povratite psiho-fizičku ravnotežu organizma u najkraćem mogućem roku, što će vas učiniti spremnim za sve nadolazeće životne i poslovne izazove.


Imajte na umu reči švajcarskog lekara S. A. Tisoa izrečene još u 18 veku:


“Kretanje može da zameni mnoge lekove, ali ni jedan lek ne može da zameni kretanje!”.

Utisci

JAKO SAM ZADOVOLJNA USLUGAMA KOJE PRUZA TRENAZNI CENTAR OBLIQUS I PREPORUCILA BIH GA SVIM ZAINTERESOVANIM ZA SVOJE ZDRAVLJE I VITALNOST.
Gordana Anđelić
Malo je reci da su najbolji u gradu!!!! Uvek pozitivni,profesionalni i spremni da se posvete svakom vezbacu do maksimuma... Svaki trening sa njima je takav da samo mozete da pozelite da dodjete ponovo, ponovo,ponovo i tako godinama unapred. Mene taj osecaj drzi vec dve godine i jos uvek ne popusta.
Ana Anđelković
Najbolji..jedini koji su uspeli da mi razviju ljubav prema vezbanju. Rezultati jako brzo dolaze. Vidimo se..vec sledece nedelje
Katarina Lekić