Program rehabilitacije

Promenite vaš život

Program rehabilitacije je namenjen osobama koje su sanirale određenu povredu procedurama fizikalne terapije i koji su sa stanovišta medicine osposobljene za rad ili sportski trening.


Ponavljanje istih povreda nije redak slučaj i to se uglavnom dešava usled puštanja “pacijenta” u radne zadatke ili sportske akivnosti, neposredno nakon završenih tretmana fizikalne medicine. Sa stanovišta medicine te povrede jesu sanirane, ali usled duže neaktivnosti dolazi do mišićnog disbalansa, narušene motorne kontrole i stabilnosti lokomotornog aparata. Ovim programom ćete dovestie telo na stepen fizičkih sposobnosti koji ste imali pre povrede. Treninzi u okviru ovog programa najčešće traju sat vremena.

Utisci

JAKO SAM ZADOVOLJNA USLUGAMA KOJE PRUZA TRENAZNI CENTAR OBLIQUS I PREPORUCILA BIH GA SVIM ZAINTERESOVANIM ZA SVOJE ZDRAVLJE I VITALNOST.
Gordana Anđelić
Malo je reci da su najbolji u gradu!!!! Uvek pozitivni,profesionalni i spremni da se posvete svakom vezbacu do maksimuma... Svaki trening sa njima je takav da samo mozete da pozelite da dodjete ponovo, ponovo,ponovo i tako godinama unapred. Mene taj osecaj drzi vec dve godine i jos uvek ne popusta.
Ana Anđelković
Najbolji..jedini koji su uspeli da mi razviju ljubav prema vezbanju. Rezultati jako brzo dolaze. Vidimo se..vec sledece nedelje
Katarina Lekić