Korektivna gimnastika

Promenite vaš život

Kroz program korektivne gimnastike koristimo pokret u svhu prevencije i korekcije posturalnih deformiteta. To je delikatna i precizna aktivnost pri kojoj je neophodno imati prema svakom vežbaču inividualni pristup, jer neke od vežbi koje su uobičajene u okviru treninga osoba koje nemaju posturalne probleme, može imati negativne, kontraproduktivne efekte kod osoba sa određenim deformitetom lokomotornog aparata.

 

U zavisnosti od slučaja do slučaja, koristi se širok dijapazon vežbi: pasivne (vežbe disanja u određenim pozicijama), potpomognute, vežbe sa sopstvenom kilažom, vežbe sa dodatim otporom, vežbe izdržljivosti, istezanja i opuštanja. Treninzi u okviru programa korektivnih vežbi obično traju sat vremena.

Utisci

JAKO SAM ZADOVOLJNA USLUGAMA KOJE PRUZA TRENAZNI CENTAR OBLIQUS I PREPORUCILA BIH GA SVIM ZAINTERESOVANIM ZA SVOJE ZDRAVLJE I VITALNOST.
Gordana Anđelić
Malo je reci da su najbolji u gradu!!!! Uvek pozitivni,profesionalni i spremni da se posvete svakom vezbacu do maksimuma... Svaki trening sa njima je takav da samo mozete da pozelite da dodjete ponovo, ponovo,ponovo i tako godinama unapred. Mene taj osecaj drzi vec dve godine i jos uvek ne popusta.
Ana Anđelković
Najbolji..jedini koji su uspeli da mi razviju ljubav prema vezbanju. Rezultati jako brzo dolaze. Vidimo se..vec sledece nedelje
Katarina Lekić