Kondicioni program

Promenite vaš život

Kondicija = zdravlje. Ovaj program vežbi će vam omogućiti da “živite život punim plućima”!


Kondicioni treninzi obično traju sat i po vremena i namenjeni su sportistima i svima koji žele da izvuku maksimum iz svog genetski nasleđenog potencijala. Na treninzima se radi na razvoju opšte i specifične (vezane za određeni sport) fizičke spremnosti. Kondicioni treninzi povećavaju efikasnost kardio-vaskularnog sistema i povećavaju nivo motoričkih sposobnosti (snaga, brzina, agilnost, izdržljivost, koordinacija, ravnoteža, fleksibilnlost).

Utisci

JAKO SAM ZADOVOLJNA USLUGAMA KOJE PRUZA TRENAZNI CENTAR OBLIQUS I PREPORUCILA BIH GA SVIM ZAINTERESOVANIM ZA SVOJE ZDRAVLJE I VITALNOST.
Gordana Anđelić
Malo je reci da su najbolji u gradu!!!! Uvek pozitivni,profesionalni i spremni da se posvete svakom vezbacu do maksimuma... Svaki trening sa njima je takav da samo mozete da pozelite da dodjete ponovo, ponovo,ponovo i tako godinama unapred. Mene taj osecaj drzi vec dve godine i jos uvek ne popusta.
Ana Anđelković
Najbolji..jedini koji su uspeli da mi razviju ljubav prema vezbanju. Rezultati jako brzo dolaze. Vidimo se..vec sledece nedelje
Katarina Lekić